Meer over uw
Nieuwbouw. Woningbouw. Utiliteit. Horeca.

Woningbouw

Heeft u een nieuwbouw project en bent u opzoek naar een mooie en functionele installatie, dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Wij staan voor kwaliteit en vertrouwen, door onze ervaring kunnen wij u adviseren over uw project. Dit kan van een volledige nieuwbouw tot aan een bijgebouw zijn. wilt u graag uw ideeën realiseren tot uw droomwoning en eventueel meerdere installaties integreren binnen uw woning? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Utiliteit

Tegenwoordig komt er veel kijken bij het maken van een project, wij streven ernaar om u volledig te ontzorgen en het project van A tot Z aan te pakken. Dus gaat u een nieuwe bedrijfshal bouwen en wilt u graag een mooi pand met ‘’industrial look’’ of heeft u een mooie winkel die volledig in een chique stijl gemaakt moet worden, waarbij u volledig in uw stijl een installatie wilt dan kunnen wij daarvoor zorgen! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Horeca

Een onopvallende en nette installatie maakt of breekt een project, zo ook bij een horeca gelegenheid. Het zorgen voor een onopvallende installatie, een mooi lichtplan, functionaliteit en veiligheid is heel belangrijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Contact